Selecteer een wenslijst

Zoll AED plus

€ 1.295,00
In voorraad
SKU
aed-res

Zoll AED plus

AED's zijn levensreddend.
In Nederland worden jaarlijks ruim 15.000 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Vaak een gevolg van een chaotisch ritme van de hartspier. In bijna 90% van deze gevallen is de ritmestoornis de uiteindelijk oorzaak van de plotselinge dood. Het toedienen van een stroomstoot, ofwel defibrillatie, doet de overlevingskans aanzienlijk stijgen. In de regel geldt dat na omgeveer twee minuten, iedere min- uut dat er niet gedefibrilleerd wordt, de overlevingskans wordt vermindert met 10%. Als u dan weet dat een ambulance meestal niet binnen 15 minuten ter plaatse kan zijn, dan dan kunt u begrijpen dat de kans om vele minuten eerder te defibrilleren gepakt moet worden. De praktijk leert dat het gebruik van een AED de overlevingskans met 20 -50% verhoogt.
Binnen 5 minuten
Het risico op een hartritmestoornis waardoor iemand plotseling onwel wordt is het grootst op plaatsen waar veel mensen samen zijn. Denk aan grote kantoorgebouwen, fabrieken, sportfaciliteiten, winkelcentra, stations en vliegvelden, beursgebouwen en bedenk er nog maar enkele. Wanneer een AED binnen vijf minuten bij een slachtoffer beschikbaar is, dan is de overlevingskans beduidend hoger. De verwachting is dat beheerders van dit soort gebouwen en plaatsen hun verantwoordelijkheid nemen en voldoende AED's beschikbaar zullen stellen.
 Hulpverleners
Politie, brandweer en zeker de vele bedrijfshulpverleners en EHBO-ers zullen niet om de AED heen kunnen. Dikwijls zijn zij bij calamiteiten het eerst aanwezig en velen zijn al opgeleid om met een AED te werken. Organisaties als het Oranje Kruis, NODE, andere branche-organisaties, brandweer- en politiekorpsen worden dan ook volop door de fabrikanten van AED's voorgelicht.
Lekendefibrillator
De wet op de Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG) wordt zo aangepast dat het gebruik van een defibrillator niet meer voorbehouden is aan professionals. Elke burger of organisatie is daarmee gerechtigd in noodsituaties een AED te gebruiken. Vandaar het woord .lekendefibrillator.. Dit betekent dus dat de AED's publiekelijk kunnen worden ingezet.
Zekerheid
Wanneer u besluit een AED aan te schaffen zult u niet over één nacht ijs willen gaan. Met de AED Plus van Zoll kiest u voor zekerheid. Zoll is een Amerikaanse producent van medische producten voor de reanimatie markt met het hoofdkantoor in Nederland. Zoll is een reanimatie specialist, die de AED Plus op de markt brengt als logisch verlengstuk van haar reeks professionele defibrillatoren. Deze worden wereldwijd in ziekenhuizen en door ambulancediensten gebruikt. Alle kennis is samengevoegd in dit vernuftige apparaat. Het is goed te weten dat deze kennis achter de AED Plus schuilt.
De AED-Plus, geen gewone AED
Als zich een hartstilstand voordoet ontstaat verwarring en paniek. Zeker als er gereanimeerd moet worden. Daarom loodst de AED Plus de gebruiker door het hele proces van reanimatie. Van het bellen voor een ambulance tot het toedienen van de schok. Door middel van een luide stem en duidelijke pictogrammen worden alle handelingen stuk voor stuk aangegeven. Geen andere AED communiceert zo duidelijk! Een ander kenmerk van de AED Plus zijn de vaste elektroden. Ze zitten aan elkaar en kunnen door simpele instructie nooit verkeerd worden geplaatst. Een sensor geeft aan of er voldoende diep wordt gemasseerd en of dit gebeurt met de juiste frequentie. Allemaal eigenschappen die sterk bijdragen tot een gevoel van zekerheid bij het reanimeren.
Extra eigenschappen
Naast de bovengenoemde voordelen heeft de AED Plus een aantal extra eigenschappen die de moeite waard zijn te vermelden. Zo heeft het apparaat een multifunctioneel deksel. Deze kan worden gebruikt om onder de hals van de patiënt te leggen om de ademweg vrij te houden. Verder heeft de AED Plus de hoogste waterdichtheid van alle AED's. In sommige omstandigheden kan dat uiterst belangrijk zijn. Tenslotte is het goed te weten dat de AED Plus werkt op batterijen die een levensduur hebben van 5 jaar of 300 schokken. Geen dure batterypacks dus, hetgeen de AED Plus maakt tot de goedkoopste in onderhoud. Natuurlijk kunt u met deze AED de reanimatiegegevens uitlezen, opslaan of uitdraaien. Dit voor de behandelend arts die achteraf de geschiedenis exact in kaart wil brengen.
Uitstekende Prijs - Kwaliteit verhouding
Om de AED Plus voor velen toegankelijk te maken heeft Zoll besloten de AED Plus zeer laag te prijzen en standaard af te leveren met draagtas, batterijen, unieke elektrode en accessoires. Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van deze informatie meer wilt weten. Wij zijn er klaar voor. Bel, fax of e-mail ons maar.

--

Write Your Own Review
U bekijkt nu:Zoll AED plus
Copyright © 2016 Medi Totaal B.V. All rights reserved.