Selecteer een wenslijst

Electroden Philips HS1

€ 69,00
In voorraad
SKU
M5071A

Philips Heartstart HS1 defibrillatiecassette voor volwassenen 

Houdbaarheid: circa 2 jaar

Philips HeartStart HS1 elektroden

De Philips HearStart HS1 elektrodencassette (M5071A) is te gebruiken voor volwassen patiënten. De elektroden zitten altijd pre-connected aangesloten op de AED. Hierdoor wordt op het moment van een inzet kostbare tijd bespaard. De positie voor het juist plaatsen van de elektroden staat op de cassette aangegeven. Omdat de elektroden in cassettevorm worden geleverd, zijn ze altijd beschermd door een doorzichtige plastic deksel. 

Sinds kort hebben deze elektroden een nieuw uiterlijk. Aan de functionaliteit is niets verandert, deze vernieuwde elektroden passen dus ook in oudere modellen van de Philips Heartstart HS1.

Houdbaarheid van de HS1 elektroden voor volwassenen

Elektroden zijn voorzien van een zelfklevende gel. Deze gel kan na verloop van tijd uitdrogen. Hierdoor hebben elektroden altijd een uiterste houdbaarheidsdatum. Zodra deze datum is verstreken kunnen de elektroden niet meer worden gebruikt. Zorg er daarom voor dat u altijd een ongeopende elektrodencassette heeft aangesloten. Let altijd op dat de vacuüm seal nog niet is verbroken.

Kenmerken van de elektroden en de toepassing

Kenmerken: 

  • Pre-connected
  • Zelfklevend
  • circa 2 jaar houdbaar
  • Latexvrij
  • Pacemaker detectie
  • Lengte elektrodenkabel: 137,1 cm
  • Bewaar bij een temperatuur van 10°C en 43°C (stand-bytemperatuur)

Toepassing bij kinderen:  klik hier

Er zijn speciale elektroden ontwikkeld voor het gebruik bij een kinderslachtoffer. Hieronder vallen patiënten met een leeftijd van 1 - 8 jaar en lichter dan 25kg.

--

Write Your Own Review
U bekijkt nu:Electroden Philips HS1
Copyright © 2016 Medi Totaal B.V. All rights reserved.